Sugeng Dalu Denny Caknan

Sugeng Dalu Denny Caknan – Sugeng larut, ati seng mbiyen mengerti ngelarani

Wis suwe we ra rene

We lungo mung permasalahan sepele

We golek liyane

Imbuh loro

Percaya we teko nambahi sengsoro

Ngerusak aturan ati sing wis ingin lali

Karo gedhe duwure balunganmu

Saya wis ora mengawali tutur luka

Wis lumayan wingi, ra ingin baleni

Mario lehmu dolanan ati

Wis wayahe we insaf blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang

Masio isih kadangkala kelingan

Kowe sing tidak sayang- sayang

Saiki mung cerito loro, mpun bablas mbekas ning dodo

Perihe ati sing mbok paringi

Wis lumayan ra akan tidak baleni

Saya wis ora mengawali tutur luka

Wis lumayan wingi, ra ingin baleni

Mario lehmu dolanan ati

Wis…

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang

Masio isih kadangkala kelingan

Kowe sing tidak sayang- sayang

Saiki mung cerito loro, mpun bablas mbekas ning dodo

Perihe ati sing mbok paringi

Wis lumayan ra akan tidak baleni

Perihe ati sing mbok paringi

Ora tidak baleni

work work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *