Mening Jomblo – Asep Balon X Agan Paralon

Mening jomblo, mening jomblo
Daripada beungeut jadi boloho
Mening jomblo, mening jomblo
Piceun kabogoh nu olo-olo
Mening keneh jomblo
Karna geus boga anu jadi conto
Nu gableg kabogoh
Otakna sok jadi bodo
Kahayang kabogohna
Sagala dicumponan
Teu nyadar diri
Manehna saukur diporotan
Indit ka bioskop unggal film anyar tayang
Duit sia beak demi kata “Makasih tayang”
Leuheung lamun boga kabogohna solehah
Ieu mah ngan nyieun dompet kosong ciga kopeah
Negara merdeka
Ti basa keur eta
Sia di jajah keneh
Musingkeun sarerea
Hayang ulin teu meunang
Da sagala dikekang
Hirup sia siga motor anu dikonci setang
Ku kabogoh sieunna geus ciga ningali macan
Ai ka kolot sorangan sok wani ngalawan
Hayang dikutuk jadi meja parasmanan
Siga mah sia keur orokna teu di adzanan
Mening jomblo,…

work work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *