Lirik Lagu Tatu oleh Didi Kempot

Lirik Lagu Tatu oleh Didi Kempot

Lirik Lagu Tatu oleh Didi Kempot – Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang

Nanging neng ati tansah kelingan

Manise janji-janjimu kuwi

Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo

Tatu sing ono ndodo

Perih rasane yen eling kowe

Angel tambane
Taruhan Bola
Opo aku salah yen aku crito

Opo anane

Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu

Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho

Opo anane

Ceritane tresno naliko biyen

Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo

Tatu sing ono ndodo

Perih rasane yen eling kowe

Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito

Opo anane

Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu

Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho

Opo anane

Ceritane tresno naliko biyen

Aku lan kowe

Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu

Sing tak rasake

work work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *