Lirik Lagu Salam Tresno Cover Esa Risti

Lirik Lagu Salam Tresno Cover Esa Risti

Lirik Lagu Salam Tresno Cover Esa Risti –

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe.

Slirahmu siji Tresnoku Yo mung sijiTaruhan Bola
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang Aku tulus Tresno slirahmu Huuu.

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati.

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu.

work work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *