Lirik Lagu Los Dol – Denny Caknan

 

Lirik Lagu Los Dol – Denny Caknan – Los Blong ndang lanjut leh mu Whatapp an

lihat paket datane, yen entek tidak tukokne

tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,

tandane iku ora kangen,

nanging ribang kringet serempak awakmu

tidak gawe los blong blas saya ra rewel

nyanding sliramu sing angel di setel

tutuk- tutuk nomor chatingan karo wong liyo

rapopo, saya ra gelo,

kenapa tutup- tutupi, nomere mbok ganti

pertanda ati angel di apusi

senajan mbok ubah juru las, bakul sayur lan juru gas

titeni, bakale ngerti

Reff:

Los Blong ndang lanjut leh mu Whatapp an

lihat paket datane, yen entek tidak tukokne

tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,

tandane iku ora kangen,

nanging ribang kringet serempak awakmu

work work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *