Lirik Lagu Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) – Syahiba Saufa ft. James AP

Lirik Lagu Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) – Syahiba Saufa ft. James AP –

Mas.. aku pingin cerito

Tentang kita berdua

Wong tuoku ora setuju

Yen kowe lan aku bersatu..

Kondomu marang aku

Kuwe bakal berjuang

Pengengatku marang sliramu

Ojo sampek.. salah dalan

Aku ra mundur dik

Teguh atimu

Masio sandaya

Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo

Yen Gusti ngrestui

Wong tuo biso opo..

Genggemen tanganku

Kalau kamu ragu

Optimis wae

Gusti mboten sare..

Kondomu marang aku

Kuwe bakal berjuang

Pengengatku marang sliramu

Ojo sampek.. salah dalan..

Aku ra mundur dik

Teguh atimu

Masio sandaya

Ra ngerestuiku..

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo

Yen Gusti ngrestui

Wong tuo biso opo

Aku ra mundur dik

Teguh atimu

Masio sandaya

Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo

Yen Gusti ngrestui

Wong tuo biso opo

Genggemen tanganku

Kalau kamu ragu

Optimis wae

Gusti mboten sare

Genggemen tanganku

Kalau kamu ragu

Optimis wae

Gusti mboten sare

work work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *