Kartonyono Medot Janji Denny Caknan

Kartonyono Medot Janji Denny Caknan  – Kenapa kebangeten men

Sambat blas ra ono perhatian

Nyata kubutuh atimu, kubutuh awakmu

Kenapa kebangeten men

Loro ati iki( yo)

Tidak mbarno karo tidak nggo latihan

Sok nek wis oleh gantimu, wis ra kajok aku

Mergo wis mengerti, wis mengerti jeru( sing berarti wis mengerti)

Mbiyen saya jek senang( asek), suwe- suwe wegah

Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah( yo- oh- oy)

Mbiyen wis tidak wanti- wanti, ojo ngasi lali

Tetapi faktanya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu

Roboh cagakku nuruti angan- anganmu

Kantong kabehane wis tidak turuti

Tetapi justru mblenjani( yo- yo- yo)

Budalo, justru tidak duduhi dalane( yo- yo- yo)

Metu kono, kelok kiri, lurus wae

Ra legal nyawang sepionmu sing marai ati

Imbuh mbebani

Mbiyen saya jek senang, suwe- suwe wegah

Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah

Mbiyen wis tidak wanti- wanti, ojo…

work work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *