Asep Balon X Resol – Dadas Lyrics

Aku tak apa
Aku engga apa apa
Semoga bahagia kau disana
Dengan si g*bl*k eta

Tataian ngadangu sia jadian
Jeung nu bengetna poek ciga imah keur aliran
Meskipun teu ngahiji aing tetep ngadoakan
Semoga pas si eta apet ku warga dibangsatkeun

Salila ieu aing pdkt jeung sia
Mengbulan bulan geus ciga nyicil mio ka adira
Deketna jeung aing jadian jeung si bengeut rawing
Nyanguna jeung aing ngaliwatna eujeung si any#*g

Geus dadas jadian acan
Tapi teu reuwas da aing tampan
Na ari sia teu ngahargaan
Asa raisa bangeut paspasan

Hiji waktu sia bakal ngarasa kaduhung
Miceun udud mahal sia kadon mulung kuntung

Dadas enggeus jadian acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan agan ukur tataian

Awak leleus kanyenyerian
Karena ayena geus ka’asaan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan

Cinta mah emang kadang bisa nyieun buta
Naha aing bisa bogoh ka siluman ciki chuba
Aing geus beak segala geus beak tenaga
Sia jot leungit ciga korek meunang meuli ti alfa

Mun sia neangan anu duitna loba
Aing mundur aing rumasa jatma teu boga
Tapi mun aing geus sukses erek meuli tengbaja
Mobil kabogoh sia ku aing geleng nepi rata

Ayena moal karasa da sia keur bahagia
Kalem aing moal ngaganggu deul sararia
Sia bakal nyabo mana anu berharga
Disaat nu berharga eta atos teu aya

Dadas enggeus jadian acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan agan ukur tataian

Awak leleus kanyenyerian
Karena ayena geus ka’asaan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan

Aku tak apa
Aku engga apa apa
Semoga bahagia kau disana
Dengan si g*bl*k eta

Dadas enggeus jadian acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan agan ukur tataian

Awak leleus kanyenyerian
Karena ayena geus ka’asaan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan

Dadas enggeus jadian acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan agan ukur tataian

Awak leleus kanyenyerian
Karena ayena geus ka’asaan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan
Cinta teh bisa maehan tanpa getihan

work work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *